måndag 6 september 2010

Har tagit mig en löprunda nu och sitter nyduschad iklädd pyjamas i soffan. Löpningen gick skitbra idag. Det kändes som att jag skulle orka springa längre än mina 4 km, men det gjorde jag inte. Vill inte springa för mycket på asfalt eftersom mina knän inte riktigt pallar det. Kände mig inte alls helt slut, som jag brukar göra efter att jag sprungit klart sträckan. Kanske för att jag inte sprang lika snabbt som jag brukar utan höll ett lägre tempo. Slog ändå nytt tidsrekord! 28,10 minuter! (Gamla rekordet var 28,30 minuter) Shit, vad duktig jag är! :D

Massa kul på tv idag! Nya säsongen av Halv åtta hos mig börjar, men det ska jag inte se. Spelar in det så jag och J kan se det tillsammans istället. Ullared börjar igen, Det Okända, och såklart Fredrik & Filips nya serie Lite Sällskap. Det missar ni väl inte va? Undrar hur många gånger jag duckade för de där två filurerna + kamerateam under sommaren. Höhö. Hade ingen lust att vara med som statist på tv.

Nu ska jag snart käka lite mat och sen krypa ned under filten i soffan.
Jag är skitorolig inför morgondagens jobbande, men det är inte så mycket jag kan göra åt saken. Det får gå som det går. Personalen får ha överseende med mig och faktiskt hjälpa mig.

0 kommentarer: