onsdag 1 september 2010

Jag försöker att inte vara så ledsen mer.
J är hemma. Han har fixat mat, tur det för annars hade det nog inte blivit något för mig. Tacos. Får nästan lite fredagskänsla. J är hemma OCH tacos på det!

Är så jävla trött, vilket inte är så konstigt eftersom jag inte sovit någonting. Blir SYTYCD strax och sen sängen. Inatt måste jag sova.

6 kommentarer:

Marie sa...

Det är ju lill-lördag idag så tacos passar väl in :)
Hoppas sömnen infinner sig i natt nu så du får sova ordentligt.
Kramar

Sophia sa...

Har ganska många leverfläckar eller födelsemärken i ansiktet och som du kanske vet är det inte bra om dem börjar bli mörkare, åt det svarta hållet eller kliar. Så ville ha den borttagna, dock ville ingen vanlig läkare ta det för de ansåg att de inte gjorde operationer av "skönhetskäl" (inte pga av det jag vill ta bort dem) så har fått vända mig till en plastikkirurg istället.


Gulligt. Säger det för att jag verkligen tycker det och vill att du ska veta hur mycket jag uppskattar att du bryr dig om en helt främmande människa som mig. Sånt som gör ens dag lite ljusare! <3
Dessutom är detta något som jag inte trivs att prata om med vem som helst och känns bra att kunna vända mig till dig som dessutom själv har erfarenhet av det.

Tog prover förra veckan, onsdag eller torsdag. De sa att proverna bara tar en dag, men beror på när läkaren har tid att ringa en. Ganska mycket psykisk stress av att gå och vänta på svar. Ringde till sekreteraren som bara svarade mig surt att läkaren ringer när hon har tid.. Så gissar att det bara är till att vänta..

Ha det fint och hoppas du får sova inatt trots alla ledsamheter.
Kramar!

Sara sa...

heja dig gumman! gud va du kämpar med detta. nån dag lönar det sig!! snart kommer det där lilla plusset på stickan, när du minst anar det. vi måste försöka ses mer, kanske dra igång med lite träning på badhuset? :) jag är i strort behov av det iaf! hör av dig om du behöver en promenad eller så, finns här, precis som Gaby och alla dom andra! kraaaaaaaaaaaaam

Malin sa...

Klart jag har rätt, vänta ska du se..... Ha inte dåligt samvete för dina ärliga och innersta tankar, det är inte lätt att vara stark mot "yttervärlden" när man är så ledsen inombords.. Jag känner igen det, man försöker se glad ut, för man känner att folk omkring tycker att man är lite jobbig. "Munnen skrattar, men hjärtat gråter" liksom! Vad det gäller Ullared så finns ingen plats kvar, men jag kan hålla utkik efter såna gardiner om du vill?

Kramiz m

Jenny sa...

Tcker det är bra att du vågar vara ledsen och självklart får man sörja barnet som inte blev. Finns så många som biter ihop och då blir det oftast 7 resor värre senare.
Tycker du är otroligt stark som kämpar på månad efter månad!

Jag är övertygad om att ni snart har ert lila mirakel hos er!
Jag håller tummar och tår, lycka till!

Kram

Daniel sa...

Gött tacos funkar varje dag!
Å så e det lill-lördag!

Slafsa å njut