torsdag 16 september 2010

Imorse när jag skulle åka till jobbet hade himlen öppnat sig och regnet bara vräkte ned. Jag var sjöblöt när jag kom fram. Då var jag sur på mer än ett sätt, skulle man kunna säga. Som tur är har vi torkskåp på jobbet som jag kunde hänga in mina våta kläder i.

Hann hem en snabbis efter jobbet innan jag skulle möta upp syrran. Vi gick till pappa och fikade och snackade skit ett par timmar. Pappa fick hjälpa mig med min cykel för när jag skulle pumpa den fick jag inte upp ventilen på bakdäcket! Men pappa fixade och hjälpte mig pumpa däcket ordentligt. Bebisen i M:s mage sparkade och var livlig som fan. Och jag blev helt lycklig när jag kände detta lilla liv mot min hand. Det var så himla, himla fint.

Runt sjutiden gick jag och syrran hem till Mia för att fira lilla T som fyllde tre år igår! Där bjöds det på massor av goda bakverk och jag föll i sockerkoma och höll på att kräkas av allt socker jag stoppat i mig. Fick riktigt ont i magen!

När jag skulle hem var det ingen luft i mitt bakdäck! Ringde SOS alarm (pappa) och bad honom kolla läget igen. Han bytte ventilen åt mig men misstänkte en eventuell punka. Dock hade han inga grejer att laga den med, så jag fick nöja mig med en ny ventil och ett nypumpat däck igen. Nu återstår att se om luften finns kvar där imorgon. Hoppas!

Har nästan precis kommit hem. Jag har varit hemifrån hela dagen och känner mig helt slut. Sov så hemskt dåligt inatt. Tre timmars sömn är för lite det. Och sen jobb och sällskapande på det. Tänkte kolla lite på tv och sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon väntar ännu ett förmiddagspass nämligen. Efter det ska jag nog med Mia till stan för lite shopping!En treårig liten prinsessa. (Och så syrrans mage i bakgrunden, tihi.)

En stor del av detta tryckte jag i mig. Inte konstigt att jag fick ont i magen.

0 kommentarer: