söndag 5 september 2010

Nyss hemkomna från stan. Det blev en riktig heldag. Det var en trevlig utställning med både foto, måleri, handarbete och lite annat, som besöktes. Tre av familjemedlemmarna på J:s sida hade med sina alster. Riktigt kul!

Efter konstutställningen var det middag hos J:s föräldrar som gällde. Men innan det åkte vi en snabbis till IKEA för att köpa den där byrån som jag tänkte köpa redan tidigare i veckan, men som var för tung för att jag och mor skulle orka bära. Så min starke karl fick bära den nu istället.
När IKEA-besöket var avklarat åkte vi tillbaka till svärisarna och åt jättegod mat! Det bjöds på italiensk kycklingpasta och kladdkaka med grädde till efterrätt. Det har varit en lång, men trevlig dag.

Nu sitter jag och är nervös inför morgondagen. Jag går ju bredvid på det nya stället då. Det verkar vara en ganska tung avdelning, men jag hoppas att det ska gå bra! Och det är ju bara fyra veckor så det borde inte vara några problem. Förhoppningsvis. Börjar med en långvecka och jobbar helgen med delad tur och grejer. Ingen mjukstart här inte.


J står i sin egen lilla värld och är kulturell på utställningen.
Vanligtvis är han inte sådär bredbent att en sugga obehindrat kan gå mellan benen på honom.

3 kommentarer:

K sa...

Lycka till imorgon!!!

Marie sa...

Ja, jag fick klippa nageln i morse för det värkte så fort jag råkade ta i något för hårt. Men nu gör det inte ont i alla fall :-)

Malla sa...

Haha, gillar din kommentar om bredbentheten :P
Som du kanske märkt hann jag inte köpa ljuslyktorna innan vi for till stlhm. På torsdag ska jag in till stan så går in och köper dom då istället :)
Lycka till på jobbet!