måndag 20 september 2010

Hur skrämmande är det inte att SD (5,7) kommit in i riksdagen? Att de faktiskt ligger högre än både KD (5,6) och V (5,6).
Och i deras vallokal skanderades det: "Jimmie Åkessson tjalalalala..." Fan, vad pinsamt. Jag trodde vi hade kommit fel och hamnat på en fotbollsmatch för trettonåringar.

Det är inte utan att man skäms över Sverige idag faktiskt. Jag blir tung i hjärtat.

5 kommentarer:

Sabina sa...

Jag håller helt med dig! Vad är det med folket här i landet..

Sv: Förlåt för det sega svaret. Operationen gick väldigt lätt :) vet inte riktigt vad du ville veta? De sövde bara ner mig och tog bort en cysta ovanför svanskotan och sydde igen. :'D

Annika sa...

Ja det är skrämmande. Riktigt skrämmande. Vart är Sverige på väg egentligen? Förstår inte vad som hände. Urs.

annica sa...

yupp, fick ditt mail, har bara inte hunnit svara. Svar kommer, tids nog ;)

Anonym sa...

Jag håller inte med... "folket" eller en del av folket har trots allt röstat in dom i riksdagen och då ska dom också vara där (nej, jag röstade inte på SD) så jag tycker att dom ändå bör samarbeta litegrann. Jag tror att om de blå inte gör det gör dom bort sig och fler kommer att rösta på SD i nästa val.

Tack så mycket för din fina kommentar btw :) ska bli så roligt att få följa din graviditet när det är dags! Håller tummarna stenhårt för er skull hela tiden!!!

Kramar Lisa

annica sa...

håller med föregående talare Lisa, vi har ju demokrati.
Detta gör kanske att de andra partierna vaknar upp och inser att folk tycker det börjar bli ett problem. Jag tycker att invandringen ska begränsas, och att de ska ta hand om de invandrare vi redan har. Ska bli intressant att se hur det blir på hotellgatan, som ska ta emot ensamkommande flykting ungdomar (kommunen gör allt för att lokalen inte ska stå tom).