onsdag 22 september 2010

Det kan väl inte ha undgått någon att jag klagat över att jag känt mig sjuk de senaste dagarna? Nä, trodde inte det.

Idag mådde jag skapligt på jobbet faktiskt, men under eftermiddagen och kvällen har det blivit värre. Har nysit x flera, samt att jag är täppt i snoken. Har dessutom en egendomlig torrhosta som retar och irriterar och jag känner mig liksom torr i strupen och har fortfarande ont i halsen. Bådar inte gott inför de kommande två lediga dagarna va?

Jag har åtminstone laddat upp med en ny korsordstidning och två påsar med Fisherman´s friend. Korsordstidning är en viktig sysselsättning vid sjukdom. Man orkar ofta inte så mkt annat än att ligga där och tugga på pennan. Och halstabletterna. Ja, egentligen brukar jag inte halstabletter, annat om det är bafucin eller mucoangin. Sånadär jäkla Vicks eller Fisherman hjälper inte mot halsont! Det gör det faktiskt inte. Men när jag stod framme vid kassan hamnade två påsar på bandet som av en händelse, och la sig där lite relaxed bredvid nektarinerna.

Det kan ha något att göra med att det var två påsar för 15 kr. Jag går alltid på sånt. Sånadär erbjudanden om diverse produkter. J påpekar ofta att jag kanske inte behöver vissa saker, men ibland känner jag mig liksom tvingad att köpa det bara för att det är billigt. Jaja, det skadar väl inte nämnvärt med två påsar Fisherman. Det är ju gott. Och så. Billigt också.

Jag fick även en komplimang av kassörskan jag handlade av. Hon sa att jag hade hemskt fina ögonbryn. Hon gillade formen på dom, sa hon. Hihihiii. Vad gulligt. Jag blev glad. :D
Visst kan såna små guldkorn förgylla hela ens dag? Det kan de iallafall i min värld!


"Lättsamma kryss som passar alla", låter ju toppen.

1 kommentarer:

K sa...

Krya på dig lilla vän! <3 Haerligt med kantareller, vi har fått ett helt gäng nya svampar i trädgården. Naaajs.