onsdag 8 september 2010

Jag och Robert har varit ute och gått en långpromenad i skogen. Det var härligt att få komma ut i den friska luften och prata och tanka lite ny energi. Robert är en av mina absolut finaste pärlor.
Det var så himla skönt väder också. Alldeles lagom varmt, och solen kikade fram bakom molnen. Nu börjar det se höstigt ut i skogen och man kan se löven dala ned ett efter ett mot marken när man går omkring där.

När jag kom hem strök jag gardiner och hängde tvätt.
Är sjukt trött trots att jag sov så länge imorse, så jag kommer nog lägga mig rätt tidigt. Imorgon ska jag upp i arla morgonstund för att försöka ringa och beställa tid på gyn. Och nu jävlar ska jag komma fram!
Annars står ett fikabesök med Fia på morgondagens schema, samt röstning med mamma. Även lite hemmafix ska hinnas med.

Just nu mår jag skitkonstigt. Mår illa som sjutton och så känner jag mig tung i kroppen. Hängig, som att jag kommer vakna imorgon och vara skitsjuk ungefär. Hoppas jag har fel och att det går över.


Mysig skogsväg som jag och Robert traskat på idag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dom ska ha teletid mellan 13 - 14.30 också :).

Milla sa...

Anonym:

Tack för kommentaren! Jag var lite osäker på tiden på eftermiddagen. :) Ska ändå gå upp och ringa tidigt, och kommer jag inte fram då försöker jag igen senare. :) Tack snälla, för tipset.

Malla sa...

fin bild! hoppas du kommer fram på telfeontiden imorrn!
god natt :)

K sa...

Kom du fram???