fredag 3 september 2010

Var tvungen att googla för att se om jag hade rätt nummer till det där jädra stället. Och först NU hittade jag information om när de har telefontid. De har ingen telefontid visade det sig. Det är så kallad öppen telefontid, alla dagar utom onsdag. Sweet. Förstår inte var det var jag hamnade förut när jag försökte hitta det.

På beskrivningen av mottagningen stod det såhär:

Fertilitetsmottagning

Enheten utreder och behandlar barnlösa par som behöver hjälp med assisterad befruktning - IVF, samt ovulationsstimulering.

Svälj. Vad påtagligt det blev nu på något vis. Verkligt. Och skrämmande. Samtidigt känns det hoppfullt och spännande.

Jag ska göra ett nytt försök att ringa till veckan, med början på måndag. Det stod inte vad de har för öppettider, men idag gick ju tydligen personalen hem innan klockan 15.00 iallafall, så jag har inga större förhoppningar om att få tag på någon på måndag. Jag jobbar ända till 15.15 nämligen. Men I will do my best!

4 kommentarer:

Anonym sa...

för att jag har varit där, visserligen under 2006 och jag har hört att det är bättre där nu. ska inte säga för mycket, bilda dig en egen uppfattning först ;) jag hade inga problem, men man känner stämningen :)

/a

Marie sa...

Hoppas du kommer fram på måndag då :-)

Tessan sa...

Lycka till Camilla! Jag ska hålla tummarna för er & ert försök att äntligen få ert efterlängtade barn =)

Anonym sa...

jag var där feb-nov, men det är inget att vara rädd för, det bästa är att bilda sig en egen uppfattning. det kommer gå bra! ...men jag vill gärna höra vad du tycker efter dina veckor där :)

/a