torsdag 2 september 2010

Sov litegrann inatt, men så lite att man knappt kan räkna det. Jävligt konstigt att jag inte sover fast jag är så förbannat trött! Idag har jag mått illa och haft ont i magen hela dagen. Dessutom har jag just i detta nu en blixtrande huvudvärk! :/ Tror jag måste ta mig en tupplur om jag ska orka med resten av dagen. Egentligen skulle jag vilja gå ut på en promenad för det är vackert väder och strålande solsken, men jag orkar verkligen inte. Gnällgnäll.

Har ringt det magiska numret idag igen. Kom inte fram direkt. Så jag hängde kvar och kom fram på någon akuttidsbokning tillslut. De kunde inte hjälpa mig eftersom de endast hade hand om akuta ärenden, men jag fick ett annat nummer att ringa. Och det har jag också gjort. Upptaget hela jävla dagen. Det visade sig senare att jag fått fel nummer! Oerhört frustrerande.

När jag väl fått tag i rätt nummer och ringde kom jag äntligen fram. Men i andra änden möttes jag av en inspelad röst som sa att det var stängt för dagen. Så jag får väl göra ett nytt försök imorgon igen då. Nu är som sagt bollen i rullning och det känns redan lite lättare på något vis. Bara vi får en tid inbokad nu också så kommer det säkert kännas ännu bättre.

Återigen måste jag tacka så mycket för allt stöd och alla fina kommentarer som ni kommer med. Det betyder så himla, himla mycket! :) Mycket mer än ni någonsin kan förstå. ♥

Och till Sara: Tack! ♥ Hoppas du har rätt. Jag ses gärna någon dag för en promenix eller så. och jag vill gärna komma igång med tränandet på badhuset. Box! I need a partner. Dock är det ju på fredageftermiddagarna och det kanske fortfarande inte är något för dig med fredagar? ;)

Nu ska jag käka en persika och ta igen mig en stund. Det har varit en omtumlande dag på flera sätt. Återkommer senare med mer info om detta.
Oj. Vilken cliffhanger det lät som. Höhö. Det var inte riktigt min avsikt. SÅ spännande är det inte. Jag orkar bara inte skriva mer just nu för ögonen går i kors på mig!

3 kommentarer:

Zandra sa...

Tack så mycket =) Skickar även en KRAM till dej!!!

Evelina sa...

Hoppas du kan sova bättre inatt, men oftast är det svårt att sova när man behöver det som mest. Och så blir det svårare bara för att man tänker på det ;-)...

Kandelabern är köpt i en affär som heter handplockat i linköping!

Kram

Marie sa...

Man sover aldrig bra när man behöver det. Du skulle kanske behöva lite avslappnande massage så du kan komma ner lite i varv :-)

Ska hålla tummarna för att du kommer fort fram nästa gång du ringer det magiska numret :-)
Kramar