torsdag 2 september 2010

Är det bara jag som inte förstår trailern (?) eller vad fan det heter, ja, sneakpeaken man får, för den kommande säsongen av Ensam mamma söker? Tre kvinnor sitter iklädda en vit klänning på en varsin sten vid ett hav och tvättar barnkläder (!) på ett sätt som är meningen att det ska uppfattas som... jag vet inte... Sexigt? Sensuellt?
De tar sedan upp klädesplagget och vrider ur det över huvudet, så vattnet strilar ned. Jaha? Wow. Läckert. Verkligen. NOT. Bara... konstigt. Förstår inte alls vad det har med programmet att göra.

När de sedan går mot kameran i slowmotion i slutet av klippet påminner de mig om spöken/vålnader/gastar och jag blir lite rädd faktiskt.

Det är inte direkt som att man tänker: Åh, vilken rolig/häftig/härlig/spännande/infogavalfrittordhär ny serie. Där sitter det tre brudar och tvättar kläder. Det programmet bara MÅSTE jag se. Det verkar ju sjukt bra.

Men det påminner mig om en scen ur filmen O brother where art thou? Där sitter tre tjejer och tvättar. Det är säkert inspirerat därifrån. Fast vad det har med programmet Ensam mamma söker att göra, att tre kvinnor sitter på en sten och doppar kläder och sedan långsamt närmar sig kameran med ett besatt uttryck i fejset fattar jag faktiskt inte. Är det bara jag?

1 kommentarer:

Marie sa...

Nope, jag fattar det inte heller *s* Och det är inte nåt som får mig att vilja se programmet heller :p