onsdag 9 september 2009

Usch, vad jag mår illa hela tiden. Imorse vaknade jag runt sju och mådde pyton. Lyckades somna om till halv nio och mådde lite bättre, även om jag fortfarande mådde illa. Jag var dock tvungen att pallra mig upp eftersom soffgubbarna skulle komma runt tio och vi hade jävligt mycket grejer att flytta på så att soffan skulle få plats. Jag gick runt och torrhulkade hela tiden, men spydde inget. Sen var jag helt slut så jag var tvungen att gå och lägga mig och vila igen. Där spenderade jag två timmar.

Nu mår jag sådär. Ska försöka peta i mig en smoothie så jag får något i magen.
Jag är fan nervös att det är något allvarligt fel på mig. Jag kanske har en stor tumör i magen eller nåt. Ska avvakta lite till, så jag får svar på mina prover, och om jag inte blivit bättre då eller allt återgått till det normala så måste jag kontakta min läkare igen. Jag kan liksom inte gå runt såhär hur länge som helst.

Idag måste jag ut och springa. Skitsamma om jag mår dåligt. Jag måste få röra lite på mig.

3 kommentarer:

Sara sa...

usch lilla Milla.. låter inge roligt alls detta! jag antar att den oönskade har kommit... jag är ledig imorgon torsdag om du vill göra något? ta en låååång promenad eller bara sitta i soffan med en kopp te! om du orkar och har lust! varma kramar

Therese sa...

Hoppas det ordnar sig och att du mår bättre snart!

Anonym sa...

Det där låter som något hormonellt betingat. Hoppas allt blir bra snart.