söndag 27 september 2009

Nä, huvudvärken gav inte med sig. Den satt där som ett envist band över pannan på mig hela natten och hela dagen idag. Fram till nu. Nu tror jag fanimej att skallen känns lite lättare. Sweet. Dock känns det i kroppen som om jag håller på att bli sjuk. Kan det inte bara bryta ut någon gång så jag kan bli frisk sen? Jävla skit. Hade värsta värmevallningarna på jobbet förut, som en klimakteriekärring, och halsen gör lite ont på höger sida.

Jag är en trött tant idag. Imorgon blir det sovmorgon. En riktig sovmorgon. Länge, länge ska jag sova. Sedan ska jag hälsa på mormor och morfar en sväng. På eftermiddagen/kvällen ska vi till lilla papi på kalejs. Han fyller år idag, men blir firad imorgon. Grattis papi!
Kanske hinner jag plugga lite också. Om lusten och orken finnes.

Ska börja i tredje Twilightboken ikväll också. Spännande!
Någonting mer spännande än så har jag dessvärre icke att förtälja. Dagen har inte bjudit på så många överraskningar. Det enda jag har gjort är ju att jobba och sova.
7.00 - 13.00 jobba, 13.30 - 16.00 sova, 17.00 - 21.30 jobba.

3 kommentarer:

gaby sa...

hur jobbar du tors freda?? de e tjejkväll på stan å vi ska nog ut.. nu e de ja lina lizen å sara.. häng på om du kan. de vore kul!! för mig å sara blir de ju lugnt för vi ska upp å jobba dan efter.. men en sväng kan man ju bli me tänkte vi.. :) ha de bra. Kram

gaby sa...

de e på torsda..

Sara sa...

gah har preci börjat på fyran ja.. försöker och läsa så lite som möjligt så jag kan fördröja innan dom tar slut... jobbigt :D men bra... ja de va typiskt! allt på samma dag :) pussar