fredag 11 september 2009

Nu är nästan golvet klart. Hade inte Jonas haft en såg som var lika slö som en rostig kökskniv så hade det varit klart för längesen. Men nu har han en jävligt slö såg och därför tar det sin lilla tid. Imorgon kanske det blir klart. Kanske. Hoppas.

Nu är iallafall tapetseringen påbörjad. Två våder är uppsatta. Vi vågade inte sätta upp några fler eftersom väggen började få stora bubblor och blåsor direkt när Jonas kletat på lim. De var ÖVERALLT. Det såg typ ut som om väggen hade fått en svår allergisk reaktion eller led av ett fruktansvärt svårt fall av tonårsacne. Man liksom ryggade tillbaka när man såg den. Så vi tänkte att vi sätter upp två våder, avvaktar tills imorgon och fortsätter då om det ser bra ut. Skulle inte vara sådär jättekul att behöva plocka ned allt och göra om från början igen.

Med detta sagt kan jag då alltså konstatera att vi dessvärre inte kommer att kunna flytta in sängen där idag som jag hoppats på. Skit, rent ut sagt. Jag är trött på att sova på en madrass på golvet. Som dessutom glider isär från den andra resårmadrassen varje natt, så man liksom ligger nedsjunken i ett hål i mitten i en skarv. Inte skönt.

Jag har börjat lite smått att kika på första uppgiften i nya kursen. Förhoppningsvis kommer jag snart att komma igång med pluggandet.


Såhär ser det ut hittills. Vad tror ni, kommer det bli fint?

3 kommentarer:

Therese sa...

Åh men hörredu.. Jag tror det där kommer bli kanon när det blir klart! :)

Mia sa...

Det kommer bli skitbra! :-)
Hur är det med dej?
Jobbar & sliter mest hela tiden?
Puss

Marie sa...

Den tapeten är ju jättefin :-)