lördag 30 januari 2010

Jag längtar så efter ett barn. Egentligen hela tiden, men vissa dagar ändå lite mer än andra. Jag undrar när det ska bli min tur att få känna den där känslan av att bära på ett barn. När jag ska få uppleva det där miraklet som det faktiskt är. Den finaste gåvan av alla. Att få ett barn. Det pirrar i magen när jag tänker på det. Hoppas jag kommer få chansen en vacker dag.

Jag önskar verkligen att mina hormonvärden kommer gå ner nu när jag äter den där förbenade medicinen så att jag lyckas bli gravid snart. Annars ska jag nog boka en tid på gynmottagningen så de får hjälpa mig att gå igenom andra alternativ. Det känns så orättvist att vissa inte ska få chansen att bli gravida eller att det ska vara en så svår resa för en del människor. Och andra kan nästan planera in vilken dag i kalendern de vill bli befruktade på. Man kan åtminstone skatta sig lycklig över att det finns alternativ nuförtiden med hjälp av dagens teknik. Hormontabletter som stimulerar fram ägglossning och IVF-behandlingar och så vidare.
Undrar om det är så att man ser bebismagar överallt extra tydligt bara för att man längtar så själv tills man går där med magen i vädret?

Well. Jag ska inte bli för djup nu. Rödvin tar gärna fram den sidan hos folk. ;) Jag ska lägga mig inom kort.

1 kommentarer:

Gujje sa...

Du ska se att 2010 är ditt år =), håller tummar och tår på att du snart ska få en liten bebbe.

Lycka till med bebisverkstan.

kram