torsdag 14 januari 2010

Dagen har gått fort som fan idag. Jag vaknade strax efter klockan 10.00, satte på telefonen och hade fått två sms. Ett från syrran som tackade för den goda müslin och ett från Jennie där hon undrade om hon kunde kika förbi en sväng. Därför blev det bråttom in i duschen! Och sen kom Jennie. Det kändes nästan overkligt att se henne stå i min hall! Det var så längesedan jag såg henne. Det var underbart att träffas igen. Vi satt i soffan med en varsin kopp te och pratade och grät om vartannat. Underbart att få se henne igen verkligen. Hon har fattats mig.

Medan vi satt och pratade ringde det från dolt nummer i min telefon. Jag svarade motvilligt med tankar om att det faktiskt kunde vara något viktigt. Det var en norrman. Jag trodde att han skulle sälja något. Det skulle han på sätt och vis också. Han ringde från ett ställe som heter The Studio och sa att han hade blivit tipsad om mitt namn av en viss liten Sara. Han frågade om jag ville komma för en dag och bli sminkad av en makupartist och stylad i håret och sedan få ta bilder i en studio av en riktig fotograf. Allt detta var kostnadsfritt! Jag fick ta med mig ett par vänner också. I slutet fick man välja om man ville köpa några bilder men det var absolut inget köptvång utan mer som en rolig grej. Det lät faktiskt jävligt kul tyckte jag och jag ville inte göra söta lilla Sara (som tyckte att jag behövde få in något kul i vardagen) besviken heller så jag tackade ja! Så i mars är det tänkt att jag ska dit. Om jag får med mig några vill säga. Well. Time will tell. Det går fortfarande att backa ur om det skulle vara så.

Tiden gick fort och plötsligt var klockan 13.30, Jennie vinkade hejdå och på mig blev det fart! Åkte in med bussen till stan 14.15.
Gick en timme på stan och hann endast med tre butiker. Jag lyckades dock att köpa något i var och en av dem. Alla saker jag köpte var dessutom på rea. Sweet! Men jag känner mig inte helt nöjd. Hann ju inte gå till så många butiker tyvärr. Så det får nog bli en dag till stan snart tror jag.
Jag fick dessutom reda på en jävligt rolig nyhet av syrran. De har äntligen fått lägenhet! Så det har varit en otroligt omtumlande och händelserik dag idag. Det är ju ändå bara torsdag och då förväntar man sig inte sånt. ;)

5 kommentarer:

Annika sa...

Vilken härlig dag du verkar att haft! :D Kram

Therese sa...

Så roligt med The Studio! Tog såna bilder för typ ett och ett halvt år sen och det var en upplevelse :)

Therese sa...

Ja det var kul :) Fast vi fick fixa i ordning håret själva och jag blev inte nöjd med min sminkning. Fotograferna var väldigt duktiga och sa hur man skulle stå hela tiden och peppade som tusan, jag är inte heller så jättebekväm framför kameran men blev väldigt nöjd med vissa bilder. Jag köpte 10 bilder och fick en bild på köpet för att jag tipsade om fler folk. Det kostade en hel del ja, betalade 2000 för dom bilderna om jag inte minns fel.

Therese sa...

Hehe jaa jag hade hellre fixat sminket helt själv med mina egna grejer för då hade jag nog blivit mer nöjd, men det kanske bara var att jag var ovan med så mycket smink. Men jag skulle ta med egen mascara om jag var du, för när vi blev sminkade använde dom samma mascaraborste till alla - hej ögonsjukdomar!
Oj då, ja då har dom nog höjt priserna ja.
Ja jag blev faktiskt mer nöjd med bilderna än vad jag trodde jag skulle bli för jag kände mig bra fånig när jag blev fotograferad och sen med sminket.. Men jag skulle helt klart vilja göra om det igen någon gång!
Tack! Det var spegelbilderna jag blev mest nöjd med, ångrar att jag inte valde någon mer sån bild istället för några andra. Men dom stressade igenom väldigt mycket när vi skulle titta och välja bilder, fick bara se bilderna en gång och sen var det klart. Sen föll jag för grupptrycket och lyssnade mer på kompisarna vilka bilder dom tyckte var finast än dom jag tyckte själv.

Titti sa...

Vad kul det är du helt klart värd =)

Kram Titti