fredag 1 januari 2010

Då var det 1:a Januari igen och nytt år. Tiden går så otroligt fort!
Gårdagen var precis lika trevlig som jag hade väntat mig. God mat, många skratt, sällskapsspel och singstar med vännerna. Det kunde nästan inte ha blivit bättre. Jo, om Jennie hade varit med förstås. Jag saknade henne! Men nu dröjer det inte innan hon kommer hem. Middagen bestod av brushetta med tomat, vitlök, basilika och mozarella till förrätt, lax med pressad potatis och citronsås till varmrätt (quornfilé till oss som inte äter lax) och marängsviss till efterrätt. Väldans smaskigt!

Efter middagen spelade vi ett jätteroligt spel som hette Kampen mellan kvinna & man. Vi var självfallet tjejerna mot killarna. När klockan började närma sig tolvslaget pälsade vi på oss, ja nästan allihop, och gick ut för att kolla in fyrverkerierna och öppna bubblet. Det var svinkallt ute! När vi kom in körde vi lite singstar. Det var skitroligt, vi körde i lag, tjejerna mot killarna även här och vi spöade skiten ur dem!

Trots att det kändes isande kallt ute visade inte termometern mer än -10 grader. Vi traskade hem på morgonsidan och kinderna var helt stelfrusna när vi kom hem. Klockan var närmare 04.45 när vi klev in genom dörren hemma.


Dukningen.


Förrätt.


Varmrätt.


Dessert.


Jonas och nyårsfina och stiliga Nico.


De tre musketörerna. Mina älskade brudar.


Moi och en väldigt suddig Lina.


Här spelas det sällskapsspel för fullt.


Knutsson, Sveder, Larsa och Jonas.

The Cure! :D

Singstarkampen är igång!

Och vårt lag vinner!

Bubbel. Asta Araldica. Mmm.

Jag och Jonas firar in det nya året.

Gott nytt år!

Vem är detta? Är det Johan Palm? Näää, det är ju världens sötaste lilla Lina!

0 kommentarer: