fredag 29 januari 2010

Med tanke på att jag inte kom i säng förrän strax efter två inatt hade jag inte direkt planerat att gå upp tidigt. Jag hade mer tänkt sova till sisådär elva-tolv och sedan legat och dragit mig en stund innan jag skulle gå upp och plugga som fan resten av dagen. Men det blir ju sällan som man tänkt sig. När klockan var nio ringde det i min mobil. Jag fattade inte alls vad det var först. Sedan insåg jag att det var telefonen. Kikade med en tunn springa till öga och såg att det stod dolt nummer på skärmen. Funderade på att stänga av den och somna om men tog mitt förnuft till fånga och svarade ändå.

Och det var ju tur det! För det var APU-samordnaren på skolan som ringde för att berätta att de hittat en praktikplats åt mig. Visserligen inte än. Det var ju sagt att jag skulle gå ut på praktik vecka 14 men nu blev det framflyttat två veckor åtminstone så jag börjar vecka 12. Jag hamnade på en av de avdelningar jag faktiskt sökt dessutom. Så vecka 12 börjar jag praktisera på MAVA på Centralsjukhuset. Det ska bli skitspännande!

Sen frågade Mia om jag ville med till byns klädbutik och se om det fanns något av värde där. Och jag som älskar att shoppa, sa naturligtvis ja. Jag hittade faktiskt ett par brallor. Så nu finns ett par nya baggy jeans i min garderob. Sen kom mamma och hämtade Jonas och mig och vi åkte med henne för att göra en massa ärenden. Handlade, hämtade ut ett paket, var på systemet och hämtade hem mina skidor MED bindningar. Bindningarna hade tydligen anlänt till Sverige redan idag. Sweet.

Och sen har jag pluggat som en galning. Nu är jag klar med hela första studieenheten! Jävligt skönt faktiskt. Vi får se om jag sätter igång med nästa uppgift imorogn om jag orkar. Måste greja lite hemma och sen ska jag jobba också.

1 kommentarer:

Titti sa...

Det blir nog bra på Tisdag =) Vi (du och Jag ) bestämmer när vi ska skicka sakerna, man kan skicka dem efter tex löning..då brukar det kännas bättre =) alltså ingen betalning på själva partyt om man absolut inte vill !!!

Kram Titti