tisdag 19 januari 2010

Direkt jag kommer hem ska jag sova, var min första tanke när jag steg upp ur sängen imorse för att traska till jobbet. Jag var så otroligt trött. Men jag klarade av arbetsdagen och när jag kom hem stod jag emot en jävligt stark impuls att vilja krypa ned under duntäcket. Det gick bra, istället bestämde jag mig för att gå och träna. Det var första gången på typ en månad nästan. Andningsproblem, förkylningar och annat har gjort mig begränsad vad gäller träning. Men nu kom jag äntligen iväg idag. Sprang 3 km och gjorde lite annat smått och gott också. Det blev ett kort besök dock. Benen kändes som gele när jag traskade hem i snösörjan.

När jag kom hem hade spisen kommit. Den stod i trapphuset. Jag, mamma och Jonas lyckades tillsammans baxa in den i lägenheten. Så nu har vi en ny spis. Skönt! Fast vi kan inte börja använda den ännu. Bänkskivan måste bytas först (och sågas på alla ledder till rätt mått så den passar, och det är inte BARA) sen måste vi ha hit en elektriker som kan installera spisen. Så for now står den och tar massa plats mitt i köket.

Jag har tagit mig ett skumbad. Det var otroligt skönt. Somnade nästan. Jag skulle vilja sova nu också känner jag. Är så trött! Hela tiden.
Imorgon ska jag och Annica träna. Först ska vi till styrkehallen och bli svettiga, sen ska vi spola av oss och hoppa i plurret och träna lite till. Då blir det blir vattengympa!
Annars tänkte jag försöka plugga lite imorgon kanske. Vore bra att komma igång, men som vanligt tryter motivationen. Jag är så trögstartad!

Ikväll blir det lugna puckar för min del. Tänkte ägna större delen av kvällen i soffan. Och så är det ju So you think you can dance också! Det får man ju inte missa utan giltig anledning.

0 kommentarer: