lördag 16 januari 2010

Fick jävligt ont i magen och mådde skitilla idag igen. Undrar om det har med medicinen att göra? Jag skulle tippa på det faktiskt. Det är en av de vanligaste biverkningarna. Ont i magen och illamående. Det är därför det är så viktigt att ta dem i samband med måltid, vilket jag förvisso har gjort, men jag tror att medicinen kan ha något med mitt tillstånd att göra ändå. Jag har sovit i flera timmar och vaknade och var yr i skallen. Nu mår jag bättre efter att jag vilat och samlat kraft. Har orkat äta som vanligt och så. Känner mig piggare överlag.

Ikväll är det tacokväll hos Mia och Olle. En jävla massa folk skulle tydligen komma. Jag har inte helt bestämt mig för om jag ska dit. Jag tror jag kanske går dit en sväng men att jag struntar i maten och bara träffar lite folk en stund. Jag är fortfarande ganska utmattad i kroppen så det blir nog inte särskilt sent.

3 kommentarer:

Marie sa...

Tyckte väl att rubriken verkade bekant *s*
Får väl hoppas att sömnen rättar till sig nån gång i alla fall, annars får jag väl börja söka nattjobb :p

Hoppas illamåendet och magontet går över till slut. Biverkningar håller väl inte i sig hela tiden? Någon gång borde de väl försvinna? Hoppas det i alla fall :-)
kram

T sa...

VILKEN lång kommentar :)
tack!
Nja ngr känner vi såklart här.. så illa är det väl inte...
men man blir så instängd såhär på vintern.. ial när jag inte har ngn bil hemma.
Skulle vilja ha vår så man kan hänga i lekparken och skogen och gå långa promenader med barnen...
Nej jag känner inte barnens dagiskompisars föräldrar.Träffat dom nån gång på dagis men inget mer. De på gatan pratar man ju med.. men ses aldrig direkt under denna årstiden.
Barnen är för små för att springa runt själva på gatan som de flesta andra barnen gör.
Menmen det löser sig väl.. är väl lite vinterdeppig bara.. sen har jag suttit inne i 4 dar nu.. blir så rastlös...

Hoppas du mår bättre snart med.. låter riktigt jobbigt med biverkningarna :/

T igen sa...

Ojoj..missade säkert massor=)
Lite smått förrvirrad som vanligt...
Jo vi köpte ett bostadsrättshus här... så vi flyttade hit ;)
Trivs ju annars men tråkigt på vintern speciellt.
Nej de leker inte med massor av barn från dagis.. sonen leker ibland med grannarnas son (de går på samma dagis) och ibland leker de med en tjej från dotterns dagis avd. Men inga fler i grums nej..
ja det blir ju skillnad till våren igen *hoppas*

Det med föräldragrupp är att det blir svårt att kunna gå de tiderna för jag måste ha barnvakt till de andra två.. och sambon jobbar skift så det blir aldrig ngr rutin-tider hemma att gå efter..

Jag har varit på öppna många ggr.. men ja.. det är svårt att få kontakt med de andra föräldrarna.. de är ju där tillsammans redan.. och jag är väl lite lekmamma så jag sitter ofta inte bara rakt upp och ner + att jag har social fobi så jag går väl giv inte bara fram och tränger mig in bland folk heller.

Men till våren kommer ju alla ungar och en del föräldrar ut mer så det ska bli kul!