tisdag 19 januari 2010

Min lärare ringde för en stund sedan och lovordade inlämningarna i min senaste kurs. Många fina ord! Jättekul faktiskt. Känner mig med ens lite mer peppad att fortsätta och att orka ta tag i den sista kursen. Har börjat läsa lite i boken idag men tänker inte slå mig i kast med första uppgiften förrän imorgon har jag bestämt. Då är jag förhoppningsvis lite piggare och kan ta mig an uppgiften med den energi den kräver.

Vi håller på att koka Potatis & Purjolöksoppa här. Det ska bli skitgott. Är hungrig som fan.
På torsdag ska jag träffa min teacher en sväng och gå igenom det jag har kvar att göra innan jag är färdig med allt. Kanske tar en runda på stan också om det hinns med.
Note to self: KÖP EN NY KALENDER!
Jag har fortfarande inte en kalender för det nya året och jag fungerar inte normalt utan en. Just nu har jag snikat in mig på Jonas kalender och så använder jag mig av lösa lappar som ligger lite här och där. Inte okej. Jag måste skriva upp allt jag ska göra annars glömmer jag bort det. Jag har dock vissa enklare krav på en kalender och än så länge har inte de jag tittat på levt upp till dem. Hoppas att jag hittar en i stan på torsdag, för jag är verkligen i behov av en!

0 kommentarer: