fredag 29 januari 2010

Gårdagen började på Koriander, där vi drack superbilligt och väldigt gott vin till värsta Happy Hour-priserna, 30 kronor glaset! Otroligt billigt. Sedan gick vi vidare till Valfrids där vi beställde mat. Jag och Lina beställde in sex olika små delis som vi delade på. Skitgott. Jag älskar plockmat! Efter vi käkat klart vinkade vi hejdå till Lizens käresta, som varit med och ätit, och vi brudar gick vidare till Pitcher´s.

Till slut anslöt även Katrin, som varit på ett möte halva kvällen. Vi beställde in en varsin Twisted Mojito, som var som en vanlig mojito (jag ÄLSKAR mojito) fast med passionsfrukt i också. Och jävlar i min själ vad god den var! Längtar till sommar, uteservering och en sådan i handen. Vi slurpade i oss den första på rekordtid och Lina gick genast och beställde fem nya. Då insåg vi att klockan var 22.45 och att vår buss gick 23.00, så den andra slurpade vi i oss ännu snabbare. Men vi hann med bussen och kom hem säkert.

Det var en trevlig kväll med brudarna! Och nu ska det bli stående att vi går ut varje torsdag efter lön, och tar ett par drinkar och umgås. Jättemysigt!


Njuter av ett glas rött.

Våra smårätter, friterad potatis med någon timjankräm till, västerbottenpaj, kyckling i röd curry, vitlöksbröd, marinerade oliver och honungsgratinerad chévre. Den där getosten är to die for alltså. I love getost.

Smaskigaste mojiton ever!

Close up.

Kattis och Milla.

2 kommentarer:

Titti sa...

Vilken trevlig kväll ni verkar ha haft =)

Vi syns på Tisdag =) håller på att packa i ordning väskan med lite grejer.... bäst att börja i tid så jag inte glömmer nåt =)

Kram Titti

Unknown sa...

Ja jävlar i min lilla låda va gött det va!