tisdag 12 januari 2010

Okej, det har inte blivit mycket gjort här. Inte alls faktiskt. Inga annonser utlagda fortfarande.
Planen för kvällen är att bjuda en förkyld lillasyster på Pestopaj med sallad till. Jag och Jonas har kastat lite skräp och så var vi ute på en halvtimmes promenad förut. Vi gick mot Lassehall. Där blev jag så provocerad av all hundbajs som låg efter vägen att jag blev på lite dåligt humör och nästan mådde illa.

Vi gick til lICA och jag handlade saker till den där müslin som jag ska göra. Det blir nog dessvärre inte idag. Har lite att plocka med och förbereda innan Marie kommer runt sjutiden. Kanske gör jag den ikväll men om jag känner mig själv rätt så orkar jag nog inte. Så jag siktar på att få det gjort imorgon istället.

Nu är det dags att försöka plocka undan den värsta skiten här hemma så syrran inte får en chock när hon anländer. Later.

2 kommentarer:

Marie sa...

Jag läser allt du skriver men verkar tyvärr inte ha samma goda minne som dig :p Men det ringde en klocka när du nämnde blodfetterna. Hoppas du får bukt med det i alla fall :-)

K sa...

Hej, såg din kommentar häromdagen... jag hinner helt enkelt inte skriva längre, plus att jag inte tycker jag skriver bra längre. Blä. :( Återkommer säkerligen när skrivlusten kommer tebax! Kramar!!!