måndag 11 januari 2010

Imorgon är jag ledig.
Jag ska inte göra någonting alls. Jag tänker börja dagen med en rejäl sovmorgon. Jag ska bara softa och ta det lugnt. Läsa lite. Ligga i soffan. Kanske ta en promenad och laga mat. Eventuellt plocka lite hemma. Det ska bli superskönt.

Jonas beställde spisen idag. Den kommer om 2-7 dagar. Det ska bli jävligt gött! Då kan vi även byta ut bänksskivan och använda grytskåpet till grytor så de slipper stå i en kartong i köket som de gör just nu. Det har dock visat sig att bänkskivan som vi köpte är en aning för stor. Både i tjocklek och djup tror jag. Jag vet inte om man kan lämna in den nånstans så de sågar och fixar till den, men det borde man ju kunna göra.

Jag fryser så jävla mycket! Det har jag gjort i flera dagar nu. Det är så kallt härinne också. Jag och Jonas sover för tillfället med två duntäcket runt oss. Jag vill inte ha några jävla minusgrader längre. Nu får det räcka för i år. Vintern är INTE min årstid. Jag kommer snart att frysa ihjäl. Våren är välkommen anytime!

Nu ska jag ta mig en kiwi och ett piller. Sen blir det sängen.

1 kommentarer:

Malin sa...

Jaa det är verkligen nåt i luften därborta, jag tror de trivs bra och har roligt i alla fall, kanske det har nåt med saken att göra? Jag är säker på att det blir som jag sagt, vänta du bara... Tror dock du ska göra klart lite annat först... njut nu av din lediga morgondag! Kramiz m