söndag 10 januari 2010

Okej. Jag kan konstatera att det inte blev av att vi la ut några annonser på nätet idag. Däremot har vi dragit ner en jävla massa kartonger från vinden. Jo, vi jobbar lite annorlunda i det här hushållet. Istället för att ställa dit kartonger så plockar vi ner dem. Anledningen till detta är att förrådet var så otroligt fullt att det inte gicvk in en pinal till! Och det var ju ganska olyckligt med tanke på att vi har massor av saker i lägenheten som ska dit upp.
Alltså fick vi gå igenom kartong efter kartong och sortera och ta bort sånt som vi kan klara oss utan och spara sånt vi vill ha kvar. Det var ett evighetsjobb! Men jag tror vi lyckades ganska bra faktiskt.

Nu ser det dock mycket värre ut än innan vi började. Hela förrådet står typ i lägenheten och det är grejer ÖVERALLT! Men imorgon ska vi förhoppningsvis få tillbaka en hel del av grejerna. Och sen har vi massor av skräp som ska slängas också. Hela köket är fullt av skräp. Så jag och mamma ska ta en tur till tippen imorgon.

Tänkte gå och göra mig redo för bädden snart. Tänkte jag skulle läsa lite innan jag somnar. Imorgon är det en tidig dag på jobbet som väntar och sedan ett besök hos en distriktssköterska på vårdcentralen.

1 kommentarer:

Marie sa...

Jo djursjukvådare har jag pratat om. Men det innebär ju flytt till Skara i såna fall och det är jag inte alls sugen på. Vore ju idealiskt om det fanns på distans *s*
Och sen har jag bara ett samlat betygsdokument så jag vet inte ens om jag har rätt till att läsa då.