onsdag 27 januari 2010

Dagarna går ju så jävla snabbt att jag inte hänger med för fem öre! Idag har jag haft en riktig såndär tröttdag. Hela dagen. När klockan ringde imorse orkade jag inte gå upp. Jag sov en timme till. När den ringde andra gången fick jag verkligen släpa mig ur sängen med hjälp av alla mina krafter. Och sen har jag varit sjukt trött hela dagen. Så trött att jag nästan har trott att jag ska somna när jag satt mig i soffan eller på en stol på jobbet. Förmodligen medicinens fel. Det känns liksom som en onaturlig trötthet. Som om jag sovit i två minuter av en hel natt ungefär, när jag i själva verket sovit 8 timmar. Jobbigt.

Det har inte hänt så mycket idag. Jag har diskat ett stort diskberg och så har jag jobbat kväll.
Imorgon är det dock mycket på gång. Jag ska plugga och sen kanske jag ska iväg en sväng mitt på dagen för att handla, efter det ska jag till distriktssköterskan på ett återbesök och slutligen ska jag ut med flickorna i stan och ta en drink (eller två) på kvällen. Fullt ös hela dagen alltså.

Hade faktiskt tänkt komma igång med pluggandet redan ikväll men känner mig inte ett dugg sugen just nu faktiskt. Jag är alldeles för trött för att orka tänka.

0 kommentarer: