onsdag 14 oktober 2009

Jag är färdig!
Ja, jag är fan färdig med hela jävla kursen! Det känns helt underbart. En befriande känsla infinner sig i hela kroppen varje gång man gör klart en kurs. Jag hade trott att jag bara skulle hinna göra klart den ena studieenheten och tvingas sitta med den sista imorgon innan jobbet, men det behöver jag alltså inte. Sweeeeet! Ja, nu ska det ju granskas och kollas stavfel och läsas igenom och så. Samt göra en källhänvisning. Men förutom det är jag klar. Siktar på att kunna skicka in materialet för bedömning till helgen eller så.

Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att hjälpa Jonas sätta upp en fönsterbräda i sovrummet, skruva ihop en möbel, äta mat och sedan ta det lugnt och slappa lite. I´ts been a long day framför datorn kan jag säga. Är stel i hela ryggen nu. I sju timmar har jag suttit här och pluggat, SJU TIMMAR. Jag förtjänar en paus, tycker ni inte?

5 kommentarer:

K sa...

GRATTIS!!! Och du, den där pausen förtjänar du definitivt!

Marie sa...

Klart du är förtjänt av en paus då :-) Och grattis :-)

Jennie sa...

skönt för dig att vara klar!! Själv är jag längre ifrån ett färdigställande av uppsatsen än jag varinnan jag hade börjat den :( Men det det muntrar upp lite att det faktiskt går att sätta sig och intensivarbeta och klara det. Ska ha din flit i åtanke när allt känns pest (typ som nu). Kul att läsa om dina bröllopsförberedelser. du kanske inte tyckte det var så komiskt själv men ag kan riktigt se hela förfarandet framför mig som i en komedi ;)
Hoppas allt är bra med di gumman. saknar. puss

Tessan sa...

Du är inte dålig du =) Grattis!

Mia sa...

Grattis gumman! Gött för dej! :-)

Känns jäkligt skönt att ha tagit tag i detta nu men jag är ju inget mattegeni direkt så vi får se hur det går! Men bra hoppas jag! Haha!

Åh fan, Matte A & B alltså? :-/
Du får läsa på distans som jag, funkar skitbra & de har lektioner man kan gå på om man vill ha hjälp eller om man vill träffa lite folk! hehe!

Puss!