fredag 16 oktober 2009

Nu är jag precis hemkommen från ett boxpass med Lina. Det var hårt. Men jävligt skönt att få svettas lite. Jag kommer förmodligen knappt orka röra mig imorgon eller på söndag. Lite jobbigt med tanke på att jag jobbar hela helgen men det får väl gå. Tänkte att jag skulle försöka börja träna lite mer till veckan. Måste komma igång känner jag. Det duger inte att gå på ett pass varannan vecka liksom. Det är bara så svårt att ta sig iväg när man inte har någon att gå med. Men det är väl bara att ta sig i kragen och gå dit antar jag.
Ska alldeles strax gå in i duschen och sen hoppa i pyjamasbyxorna. Myspys!

Slutade jobbet klockan 13.00 idag. När jag kom hem och klockan var 13.45 orkade jag knappt hålla ögonen öppna längre utan gav med mig och gick och la jag mig och sov. Hade ställt klockan på 15.00 men tror ni att jag orkade gå upp då? Eh, nej. Plirade sömndrucket mot mobilalarmet och ändrade till 16.00. Jonas kom dock in och väckte mig tjugo minuter före utsatt tid men i två timmar sov jag nästan iallafall. Inte klokt egentligen. Tror och hoppas att jag kanske blir lite piggare om jag kommer igång ordentligt med träningen nu framöver.

Ikväll blir det lite fredagsmys. Jonas har lovat att laga middag till mig och jag har ingen aning om vad det bjuds på, förutom att det innehåller kyckling. Spännande! Jag är skithungrig faktiskt så det kommer sitta fint med lite dinner. Sen blir det Idol till maten också.

Det är fan inte roligt att det är mörkt redan nu när klockan bara är 18.30! Usch! Idag har det varit riktigt skitväder hela dagen. Innesittarväder. Regn, rusk och blåst.

Nu är mamma och gänget i det där äckliga huset i Skillingmark. Undrar hur de har de nu när mörkret infallit. Syrran berättade att hon sett ett videoklipp på nätet från det där placet förut som hon tyckte att jag skulle kolla in. Hon ringde tidigare idag och lät faktiskt jävligt nervös inför kvällen och natten! Det förstår jag. Lärrigt värre!

Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre. Ska bli skönt att hoppa in i en varm dusch nu.
Later!

1 kommentarer:

Joh@nn@:s sa...

hejsan Milla....i fall du har lust nån gång/dag så är de bara du hänger på mig och tränar....styrketränar nån dag i veckan sen ska jag väl kanske prova på spinning....vill du så är de bara du hojtar till vettu....annars hörs vi på mån. eller så syns vi i huset i morgon har delad tur på 4:an kram