söndag 4 oktober 2009

Vi började på Lustens Oas på Kasernhöjden. För den oinvigde kan jag meddela att det är en sexbutik med diverse roliga saker. Jenni fick demonstrera lite dildos och kvinnan som ägde butiken höll öppet bara för oss i en hel timme då vi fick gå omkring och kolla in utbudet samtidigt som hon guidade oss runt och berättade saker om de olika leksakerna.


Ett axplock av utbudet i butiken.


Den blivande bruden spanar in underkläderna.


Efter besöket i butiken gick vi ut och satte oss i bilarna och fikade. Tanken var att vi skulle ha suttit ute men vädret tillät dessvärre inte det eftersom det regnade som fan. Efter fikat gick vi vidare till Njoy för att dansa afrodans. Vi körde ett pass som hette afropower. Jag blev helt frälst! FAN vad roligt det var. Det var jävligt jobbigt och idag har jag ont överallt, mest i ryggen och framsida lår. Men satan vad roligt det var! Lätt det absolut roligaste passet jag varit på. Det kändes så himla skönt att bara få vara ful, släppa kontrollen och släppa loss totalt. Befriande indeed! Vi fick några prova-på-kuponger så de lär jag verkligen utnyttja!
Afropower!

Efter passet tog vi en snabbdusch för att sedan fortsätta i relaxavdelningen. Där intogs lunchen. Sedan bastade vi och badade badtunna. Badtunnan var utomhus och det var jätteskönt att sitta där i det varma vattnet medan regnet droppade på en. Vi hade relaxavdelningen helt för oss själva. Superskönt. När vi var rejält avslappnade gjorde vi oss iordning och åkte till huset på Sommaro. Där skålade vi för Jenni och satt och umgicks lite och pratade innan det var dags att förbereda maten. Trerätters stod på menyn. Alla hjälptes åt och det gick mycket smärtfritt. De sista gästerna som inte var med på förmiddagen anlände.

Förrätt: Prosciutto på en bädd av ruccola, honungsmelon, rostade pinjenötter och en citronbalsamico. Smarrigt värre.
Huvudrätt: Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, kantarellsås och grönsallad.


Dessert: Chokladmousse med varm hallonsås.


Vi hade även med oss en varsin present till Jenni. Det skulle vara något som hon kunde förknippa med oss eller något minne som vi haft tillsammans med henne. Allteftersom hon öppnade paketen skulle hon gissa vem det var ifrån och berätta historien bakom.

Det var en jätterolig hippa! Jag hade skitkul. Det blev dock en ganska tidig kväll och jag var hemma innan midnatt. Med flera småbarnsföräldrar i gänget som var tvungna att åka hem och amma är det lätt hänt. Men det gjorde inget, vi hade ju varit igång i tolv timmar redan.

1 kommentarer:

annika sa...

Va kul att du hade roligt!! :D
Ja, afikanskdans är skitkul! Jag har dansat det flera gånger och tycker det är lika roligt varje gång!!