tisdag 27 oktober 2009

Idag har det verkligen gått i ett hela dagen. Ganska skönt faktiskt för jag har knappt hunnit med att känna mig trött ens. Sweet. Dagen började med en rask promenad till jobbet i kylan där jag spenderade dagen. Klockan 13.00 var det dags att åka på matmässa i Karlstad. Vi mötte upp alla som skulle med utanför jobbet och drog iväg. Vi började med att äta middag på Färjestads travrestaurang. Mycket trevligt! Jag har aldrig varit där förut. Maten var jättegod också. Efter att vi käkat gick vi in till själva mässan och gick runt och kollade på allt som fanns. Vi beställde en del grejer till våra respektive avdelningar och fick även med oss några smakprover hem på vissa saker.

Jag kom hem strax efter 17.00, då satte jag mig i soffan och varvade ned i tio minuter och pratade lite med Jonas en stund innan det var dags att byta om för att dra och träna. Strax innan 18.00 tog jag cykeln till träningshallen där jag mötte upp Lina. Jag började med att springa 2,3 km på löpbandet sedan vinkade jag hej då till Lina för att sedan köra ett pass Step Intervall. Det var fan hårt att köra det precis efter att ha sprungit. Benen var som spaghetti. Men det gick bra och det var skönt! Cykelturen hem var på skakiga ben kan jag säga. En varm dusch blev det innan jag placerade rumpan i soffan framför Desperate Housewives. Och här sitter jag fortfarande.
Ska betala lite räkningar nu. Usch.

Jag fick ett samtal förut där jag fick reda på att jag får gå kvar på mitt vikariat fram till mitten av November åtminstone. Två veckor till alltså. Känns ju skönt även om det på schemat bara motsvarar fem arbetsdagar.
Imorgon ska jag jobba ett extrapass på den avdelning som jag är minst van. Det ska bli spännande eftersom jag inte varit där på hur länge som helst! Det var innan sommaren jag var där och jobbade senast. Som tur är jobbar jag med A som är mer van våningen än mig.

Nej, bäst jag tar tag i det där med räkningarna innan jag glömmer det. Tror det blir en tidig kväll för mig faktiskt. Har börjat läsa "Låt den rätte komma in." Den är skitbra och jag längtar efter att få fortsätta läsa den.

1 kommentarer:

gaby sa...

se inte filmen bara för då lär du bli besviken.. ja trodde de va värsta rysaren ja.. :p har inte läst boken så den har ja inga åsikter om...