söndag 3 januari 2010

Nu är jag hemma efter en ganska jobbig dag på jobbet. Trots att vi haft tre personer mindre än vanligt, har det varit att göra nästan hela dagen. Envisa människor på ålderns höst kan vara svåra att lirka med, det insåg jag verkligen idag!

Nu ska det bli intagande av föda, lite återhämtning i soffan och sen bums i säng med boken en stund innan det är dags sova för att orka skutta upp i arla morgonstund och bege sig mot jobbet igen. Jag har en riktig långdag imorgon dessutom, 7.00 - 15.30.

2 kommentarer:

Marie sa...

Hoppas 2010 blir ditt år :-) Om det är till nån hjälp så kan jag ju trösta dig med att du lär ta körkort innan mig i alla fall *s*

Ananas sa...

det kanske är det som är problemet, att du har alldeles för mycket i huvudet. För mycket att tänka på. Du har ju inte haft det så lätt förra året med värden som stigit osv. Mitt i allt är din största dröm att bli gravid.

Hoppas du får det lugnare och kan få ett plus som småningom :)

Vet faktiskt inte vad jag vill jobba med. Men jag sätter mig på ICA om det så behövs för att ha ett jobb att gå till. :) Vill ju ha en fast inkomst så man får ta det man får :)

Kraam