måndag 2 augusti 2010

Jag har precis tagit mig en varm dusch. Tänkte jag skulle slippa det imorgon bitti. Förmodar att jag lär vara jävligt trött då och vill inte göra mer än det nödvändiga. Ska strax packa ner lite ätbara ting i en påse också så det är fixat.

Nu håller syrran på och pysslar i köket och förbereder lite "eftervägenkäk." Hon småsjunger och har sig där ute och det är hemskt mysigt och hemtrevligt måste jag säga! :D
Vi har även en varsin vitlöksbaguette på gång i ugnen. Kvällsmat. Höhö.

Igår såg jag en jättebra och intressant dokumentär på SVT - Alzheimers vals hette den. Den handlade om en man som hette Bo Lycke som levde med Alzheimers sjukdom. Den var oerhört gripande och jag tycker det är så himla intressant med olika demenssjukdomar. Alzheimers är inte någon rolig sjukdom alls. Och det är hemskt synd att det inte finns några botemedel på den ännu. Jag trivs med att jobba med demenssjuka människor. Det är väldigt intressant. Hjärnan fascinerar mig.
Se dokumentären om ni har möjlighet. Går säkert att se på SVT PLAY eller så.

2 kommentarer:

Malin sa...

Ska killen din ligga borta på jobb? Tråkigt, det gjorde min nämligen för många år sedan, när barnen var små, allt för jobben, så är det ju... Jag fortsätter tänka positivt och tror att det snart är din tur att uppleva den lyckan att få bebis!! Kramiz m

Marie sa...

Jag hade gärna haft längre semester om man säger så..men det får gå ändå *ler*

Alzheimer och andra former av demens är intressant och jag brukar också kolla in såna dokumentärer. Men jag kan samtidigt inte låta bli att tänka på vad hemskt det skulle vara om typ mamma eller pappa skulle råka ut för det.

Hoppas ni hade en bra dag på Ullared :-)