tisdag 31 augusti 2010

Inatt har jag praktiskt taget inte sovit nånting alls.
Varför vet jag inte. Klockan visade på 03.05 sista gången jag tittade på den och då hade jag legat vaken och snurrat och tvinnat som en annan jävla jojo i många, många timmar. Tills sist lyckades jag somna, men nästa gång jag tittade på klockan visade den 03.57. Och sådär höll det på hela jävla natten. Jag vaknade ungefär en gång i timmen. Otroligt frusterande!

Förr hade jag stora sömnproblem. Då var det oftast insomningen som var problemet. Jag låg och tänkte för mycket. Dumma tankar. Skrämde upp mig själv och mådde psykiskt inte särskilt bra. Jag kan fortfarande känna så periodvis, men inatt var det inte alls på det viset. Det enda jag tänkte på var SOMNA, SOMNA, SOMNA för sjutton! Inga dumma tankar alls. Jag ville bara få komma till ro och somna.

Idag är jag således förbannat trött! Och energilös. (Som om det skulle vara något ovanligt. Men denna gång är jag verkligen trött och energilös.)

Idag väntar ett IKEA-besök med mamma, syrran och bonussyrran. Sen får vi fan se om jag orkar med något annat. Tveksamt. Håller på och tvättar en maskin nu, men mer än så blir det nog inte gjort tror jag.

Jag vill passa på att tacka så hemskt mycket för alla fina kommentarer och alla hållna tummar angående en eventuell bebis i magen. Det betyder så fruktansvärt mycket att ha ert stöd ska ni veta. Tack, tack, tack. ♥

3 kommentarer:

Marie sa...

Det är inte lätt att försöka somna när man vill somna :p Hoppas det går lättare för dig i kväll :-)

Tack själv för att du skriver snälla och peppande kommentarer hos mig när jag är i behov av det :-)
Kram

Sophia sa...

Det du skriver är visserligen rätt, men man blir rättså orolig. Antar att det bara är att vänta och se vad proverna säger.

Har alltid varit rädd för att inte kunna få barn, då jag redan när jag var 14 började att få problem med äggstockarna och fick massor av cystor. Så när detta också kommer så blir man orolig.

Skönt att du skriver att jag kan prata med dig om jag undrar något. Känns som det bästa stödet är från någon som är i samma sits.

Ha det fint. Kram

Anonym sa...

Ofc stöttar vi dig!! :) massa styrkekramar!

Och ang katten och ägarna.. Dom kan man nog inte snacka med. Slummisar hela högen. Blä!

Kram Lisa