onsdag 18 augusti 2010

Hemma från jobbet!
Det var en väldigt lugn kväll idag. Nästan för lugn. Jag tycker det blir lite jobbigt om det är för lite att göra. Och eftersom jag inte riktigt vet allt än är det svårt att ta tag i saker också. Men det har varit okej. Jag har fått fråga, fråga, fråga idag igen. Önskar att de bara kunde berätta lite mer utan att att jag måste fråga hela tiden. Det grundliga liksom.
Fick iallafall skjuts hem av en snäll kollega och det tackar jag för! Direkt jag kom innanför dörren började det nämligen att spöregna!

Min chef hade tydligen bytt arbetspass på mig imorgon utan att jag visste om det. Fick veta det av en slump förut som tur var. Så nu jobbar jag kväll IGEN istället för dag. Skit. Hoppas den jag jobbar med bor i grums så jag kan åka med och slipper ta bussen som inte går förrän kl 22.00.

Hade tänkt att försöka springa en tur imorgon innan jobbet. Annars har jag inga planer.
Nu ska jag äta mat. I senaste laget, jag vet, men jag är vrålhungrig trots att jag haft med mig massa ätbart till jobbet.

1 kommentarer:

K sa...

Vi är SÅKLART okey. <3 Har bara missat/glömt att svara. Började skriva svinlångt häromdgn och allt försvann då datorn stängdes ned. Blev så less att jag lade ned. Hoppas dagen varit bra gums, stor kram från Hyyynboooooholm. Någon gång skall vo ha FILMkväll du och jag. Vi kan se på Gossip Girl. Moa haaaaa. :) :) :)