måndag 9 augusti 2010

Usch, jag har drömt konstigt inatt. Om stroke och allt möjligt. Igår drömde jag att jag, mamma, J och syrran var på någon stor marknad eller liknande. Där fanns det en stor manege med massor av hästar. Vi bestämde oss för att rida. Det var en timmes väntetid så vi fick gå ut och göra något annat under tiden vi väntade.

Det regnade och var lerigt. Jag och J tog en promenad runt området. Plötsligt ser jag en ganska stor vattenpöl där det ligger fyra barncyklar. När jag går närmare ser jag att det ligger två små medvetslösa pojkar i pölen. Snabbt som ögat drar jag upp den ena pojken, J tar den andra. Vi försöker få liv i dem och till slut lyckas vi. Det var läskigt, även om det gick bra och så.

Om ni undrar om jag har någon träningsvärk idag kan jag meddela att så är fallet. Jag har sån jävla träningsvärk att om jag rör på ena tån så känns det hela vägen upp i benet. Och i ryggen har jag ont i muskler jag inte ens trodde fanns där. Men det är gött. Det ÄR gött. Jag försöker iallafall intala mig det. Att magmusklerna bränner pch spänner så fort jag pratar försöker jag bortse från. Det blir bättre bara jag kommit igång ordentligt.

Nu ska jag försöka ringa Apoteket. Later.

1 kommentarer:

Marie sa...

Var det för att cirkusen var här igår som du drömde så tro? *s*

Det är faktiskt lite skönt med träningsvärk eftersom det är ett kvitto på att man gjort något bra :-)