onsdag 4 augusti 2010


Vi kom iväg runt sjutiden. Jag var hemskt trött. Och förväntansfull förstås.
Mor ville ta en annan väg än den vi normalt brukar ta så det gjorde vi. Efter några stopp på vägen var vi till slut framme strax innan klockan 13.00! Lite väl sent för min smak, men vi hann ju med det vi skulle ändå. Eller ja, bland annat sminkavdelningen, leksaksavdelningen och några andra avdelningar hann/orkade jag inte ens med att hitta. När man har traskat omkring där i sisådär 5-6 timmar så blir man ju ganska trött och sliten.

När vi kom fram irrade vi runt och letade parkering i vad som kändes som en evighet! Det var fanimej FULLT överallt. Men till slut hittade vi en vänlig kvinna som skulle åka, som överlämnade sin plats åt oss och som även pekade på sin kundvagn som stod bredvid och så gjorde hon tummen upp för att vi skulle förstå att det var okej att ta den. Då blev vi glada! Det var sjukt mycket folk därinne i varuhuset! När vi precis kommit innanför dörrarna gick det knappt att röra sig, man var som en packad sill. Men det blev lite bättre sen när man kommit in en bit. Mamma såg Morgan. Höhö.

Fick en smärre chock när jag kom till kassan och betalade då slutnotan hamnade på 3305 kr. Jag trodde verkligen INTE att det skulle bli så dyrt. Hade inte köpt sådär hemskt mycket saker tyckte jag. men många bäckar små... Visserligen köpte jag ett par dyrare grejer, (ett överkast för 499, en vinterjacka som jag ska ha när jag åker längdskidor i vinter (Yeah right!) för 299, en regnjacka för 279 och ett par gardiner för 249, två lampfötter för 149 kr/st) men det mesta var det ändå fyndpriser på. Därför blev jag lätt chockad när det blev så dyrt. Mådde faktiskt lite illa och hade ångest och dåligt samvete över detta faktum. Det brukar jag inte få. Men usch, även idag svider det. Och det är ju inte bara att åka och lämna tillbaka sakerna heller. Syrran handlade jättemkt bebissaker och sånt och hennes nota slutade på 2500. Det var ungefär mellan 2000-2500 jag trodde jag skulle handla för också. Men jaja, ingen idé att älta det mer. Gjort är gjort.

Vi käkade lite mat inann vi åkte hem och runt 20.00 - 20.30 åkte vi sedan hemåt igen. Jag körde de första 25 milen, sen byttes vi av. Då var jag så trött att jag knappt orkade hålla mig vaken. Vi kom hem mitt i natten och jag har sovit som en gris ända fram till klockan nästan var 11.30. Vaknade och hade himlans ont i axlarna, främst på vänster sida. :/
Kanske lägger upp ett par bilder vid ett senare tillfälle på några av sakerna som inhandlades igår.

Nu ska jag stoppa något i magen och sedan fixa iordning mig inför jobbet. Börjar klockan 14.00.

På väg mot Ullet. Trött som en oxe.

Breakfasttime efter vägen.
Framme!


Min kundvagn innan vi skulle gå mot kassan. Inte SÅ mycket grejer ju!

Käkade lite pasta med gorgonzola, kyckling och färska champinjoner på vägen hem.


0 kommentarer: