söndag 8 augusti 2010


Jävlar vad bra det gick att springa! OBS! Inte ironi.
Det gick faktiskt över förväntan. Jag sprang cirka 3 km och gick bara en liiiten kort bit för att hämta andan, annars orkade jag springa hela vägen. Och dessutom fick jag en skitbra tid! (Ja, jag råkade att kasta en blick på mobilen precis innan jag begav mig ut och sen råkade jag visst titta på den igen det första jag gjorde när jag kom hem.)

Dock var det way to hot för att springa. Termometern visade på 20 grader i skuggan och som av en händelse råkade det vara gassande solsken nästan hela min runda, så jag svettades som en gris, flåsade och flämtade så jag trodde jag skulle få andnöd och törstade efter vatten likt en apostel som gått 40 mil i en öken ungefär. Kände mig nästan lite yr i knoppen. Säkert på grund av solen, samt att jag varken hade ätit eller druckit något innan jag begav mig ut. Men det gick bra och hem tog jag mig.

Nu känner jag mig megastolt över mig själv. Jag gjorde även situps när jag kom hem och hoppade hopprep. FAN, vad jobbigt det är att hoppa hopprep! Fattar inte hur man orkade när man var yngre? Jag var skitduktig på att hoppa rep när jag var liten. Nu är jag inte lika duktig längre. Men jag orkade hoppa i en hel minut utan att stanna iallafall, sen höll baksidan av låren på att brinna upp! En minut låter ju inte alls mycket, men det känns kan jag lova! Testa så får ni se.

Well. Jag känner redan av en begynnande träningsvärk både här och där. Men det ska bli GÖTT! Nu har jag precis kommit ur duschen här. Om en stund ska jag och J ta en promenix och på vägen hem tänkte vi handla lite ingredienser till en pastasallad ikväll.

1 kommentarer:

Malla sa...

shit vad duktigt! jag PALLAR inte att springa. Trodde verkligen att jag skulle vara en jävel på det men jag blir så uttråkad. Promenerar dock snabbare än blixten typ.