lördag 21 augusti 2010

Jag förstår att ni är hemskt nyfikna på vad det blev av denna dag för oss? Inte? Nähä, men då berättar jag ändå. Först åkte vi på loppis. Jag passade på att övningsköra. Hittade inte så värst mycket grejer på loppisen, men lite saker fick följa med hem ändå, bland annat en tallrikshylla, en ljusstake, en bok, två spegellampetter och en liten glasburk. (Bilder kommer troligtvis imorgon.)

Efter loppisbesöket åkte vi till Café Liljenäs och köpte glass. Jag var jagad av två getingar så jag var inte helt avlslappnad om man säger så. Men gott och trevligt var det. Nostalgi på flera sätt. Delvis på grund av att vara på Café Liljenäs där jag jobbat en gång för längesedan och delvis för att glassen jag åt var TipTop. Påminner om min barndom.

Kolla in denna lampa i form av en mussla. Själva lampan är en pärla. Hhahahaha. Fanns på loppisen.

Här jobbade jag en gång i tiden. Jag kan slå mig i backen på att jag aldrig någonsin kommer att få en arbetsplats som ligger lika fint som denna. Det var en fröjd att jobba där bara på grund av omgivningen. Man fick energi av solen och vattnet och den vackra naturen. (Även om det var fruktansvärt slitsamt!)

Bryggan utanför caféet.

Gammal hederlig TipTop.

Lite på min vakt efter att precis ha sprungit ifrån två ilskna och närgångna getingar. Ja, jag har glass på läppen.

1 kommentarer:

Malla sa...

Åsså har du dina rosa ursnygga converse! :D
Tip top är skitgott!