torsdag 19 augusti 2010

Mina arbetskamrater är jättesnälla och har gett mig skjuts hem varje dag! :) Idag var inget undantag. Jag är hemskt tacksam.

Jag tycker att det har gått riktigt bra under kvällen faktiskt och jag känner att jag börjar få mer och mer koll på kunderna och på det som ska göras och så. Så det blir nog säkert bra detta. Det verkar som sagt vara en trevlig avdelning, det lilla som jag sett under de här tre dagarna.

Det börjar kännas bra iallafall! Det tråkiga är bara att jag ska sluta igen efter de fem veckor som jag varit där. När jag precis börjat få kläm på saker och ting.
Nu är det mer de "tekniska" bitarna som är problemet, med alla beställningar av varor och faxningar, pengahantering, och när det ska städas på de olika utrymmena och såna saker. Men jag känner att det inte är där jag ska lägga fokus, utan på att känna in de som bor där och lära mig hur de vill ha saker och ting, hur de är och hur man bäst ska hantera dom för att det ska bli så bra som möjligt. De andra sakerna får den ordinarie personalen hjälpa mig med.

Har precis fått i mig lite käk här och känner att jag blev jävligt trött efter det. Ska snart hoppa i bingen. Imorgon är det jag som börjar 07.00. Sen är jag LEDIG hela helgen! Det ska bli skönt för då får jag lite qualitytime med J. :)

0 kommentarer: