fredag 20 augusti 2010

Vi har haft kvalitetstid. Vi har pratat över ett varsitt glas vin samtidigt som jag lagade mat. Idag blev det en variant på Flygande Jakob. Istället för kyckling använde jag mig av kassler och skippade baconet. Det var mycket gott. Vi satt i köket och åt. Höhö. Det händer inte ens en gång i månaden annars det. Det är hemlagad tv-dinner som gäller för oss.

Jag fick ett hysterskt anfall i köket nyss då jag såg en spindel i ögonvrån. Den jävlen satt och häckade i fönstret. Jag blev lite lätt panikslagen och rösten gick upp i falsett. Jag bad J ta bort den omedelbart. Han skulle det sa han, men började greja med nåt annat. Jag var tvungen att hålla ögonen på monstret hela tiden men jag vände bort sekunden i en sekund, EN SEKUND, och då var fanskapet BORTA! Jag kände svetten bryta fram på ryggen samtidigt som jag hade rysningar över hela kroppen och var på vippen att börja grina. Värre än att se en spindel är att först se en spindel och sedan inse att den är borta! Hade jag haft en dörr så hade jag bommat igen köket men det har jag ju inte nu!

Och som om det inte vore nog med en skitstor spindel på vift så kröp det fram en annan mindre upplaga av denna spindel nyss! Vad är detta? En spindelinvasion?! Well, Den spindeln är numera en död spindel. Och den andra spindeln är tydligen också whacked nu sa J. Sweet. Då kan jag pusta ut lite. Men vad gör jag om det kommer en spindel när han inte är hemma??? Vill inte tänka tanken.

Well. Nu har vi förflyttat oss till soffan och jag har gjort mys härinne. Vi ska kolla på några avsnitt av Per Morbergs "Vad blir det för mat?" Romantiskt värre. Hehe.

Ha en skön fredagkväll, friends! :)


J relaxar bakom kandelabern.

Flygande Jakob.

Myspys.

I stämning för Morberg.

3 kommentarer:

Marie sa...

Ser ut att ha varit en mysig fredag :-) Bortsett från spindlarna då *s*

Heja Morberg, gillar honom jag med :-)

Zandra sa...

Oh va mysigt de såg ut =) Har du lagt på sängöverkastet? Skulle så gärna vilja se bild på det =) Ha en härlig helg! Kram

Evelina sa...

Verkligen myspys! vi åt också mycket (bara) framför tvn innan E kom till världen haha...

Skålarna är marimekko från iittala!

Kram