söndag 22 augusti 2010

Vi kom inte i säng förrän efter 02.00 igår! Rensade svamp och förvällde den och sånt in på sena nattkröken. Det blev iallafall två påsar till frysen samt en burk som vi ska ha idag. Och så tjuvade vi oss lite smörstekta kantareller på varsitt knäckebröd inatt också. Vaknade strax innan 10.30 av att telefonen ringde. Jag gick dock inte upp direkt utan låg kvar och gottade mig en stund till.

Jag har varit ute och sprungit också. 3,5 km. Slog tidsrekord! 25,38 minuter tog det mig att komma runt. Alla sekunder som jag förbättrar tiden med ger mig motivation att orka fortsätta kämpa! :)
Jag blev helt yr i skallen och kände mig lite weird när jag kom tillbaka, vilket förmodligen berodde på att jag inte druckit något innan löprundan. Jag har sprungit 4 ggr denna vecka! Inte illa med tanke på att jag endast tänkt jag ska springa 2-3 ggr. Men nu blir det som sagt ändring på det snart när jag börjar köra lite olika grupp-pass i höst. Kanske bara blir löpning 1-2 ggr/vecka då.

Har duschat och nu ligger jag i soffan och tar igen mig. Tänkte slappa lite innan jag går och gör mig iordning. Ska strax till affären och köpa potatis. Idag blir det nämligen söndagsstek här i huset. Och då måste man ju ha potatis till.

1 kommentarer:

K sa...

Vad duktig du är som springer så flitigt! :) :) :) Måste börja med sådant jag med...någon gång. Hittar alltid ursäkter att INTE börja hähä.