måndag 31 maj 2010

En Majdag för 28 år sedan låg min mamma inne på sjukhuset i Karlstad och födde en liten dotter. Jag kom till världen på Mors Dag.
Nu 28 år senare, exakt på dagen, ligger min mamma inne på sjukhuset igen men inte för att föda barn, utan pga sina extrema ryggsmärtor. Stackars lilla mamma. Jag pratade precis med henne i telefonen och hon ska stanna även inatt. Hoppas verkligen att det går över snart.

Jag fyller alltså 28 idag. Ett år närmre döden, som J så fint uttryckte det. Fan, vad gammal man börjar bli alltså. Har inget planerat för dagen, förutom att Jonas ska bjuda mig på brunch nu och lite senare kommer min syster hit för att gratta mig.
Jag har fått massor av Grattis-sms hela dagen. Tack så mycket kära vänner! :)

Förresten vänner, jag funderade på om vi skulle ta och gå ut och käka lite mat och fira min födelsedag någon gång i veckan eller eventuellt nästa vecka? Vad säger ni om det?
Denna veckan kan jag bara på onsdag. Hade tänkt lördag först men då kan inte Jennie och henne vill jag ju ha med!
Passar nästa vecka bättre för er? Vore tacksam om ni kunde skriva en kommentar i bloggen, för det blir så jobbigt att ringa runt till alla. Och jag har ju ingen fejsan jag så då får ni snällt svara här istället. Och svarar ni inte, så tar jag det som att ni inte vill gå ut och äta, så då lägger jag såklart ner den idén.

Nu ska här brunchas med Jonas! :)


Happy Birthday to me.

5 kommentarer:

K sa...

GRATTIS på födelsedagen!!! Hoppas jag får chansen att fira dig snart - wiii! Massor av kramar, och du...det där "en dag närmare döden" var ju faktiskt lite kul..hehe. Han är rolig, din sambo. :) Fast det är ju inte en dag närmare döden, snarare en dag närmare visdom, mognad och..eh, typ sånt. :) Kramar den Studerande

Zandra sa...

Grattis på födelsedagen! Kramis

Marie sa...

Grattis, grattis :-)

Sara Järgenstedt sa...

Grattis på födelsedagen! Hoppas mina hälsningar framfördes igår. Jossan tipsade om din fenomenala blogg. Brunchen lät riktigt kalasig. Kram Sara

Annika sa...

Grattis igen! Jag vill gärna följa med ut och äta :D Kan alla dagar utom torsdag.

KRAM