söndag 2 maj 2010

Jag har uppdaterat skogarderoben idag. Inga läckra pumps och höga klackar här inte. Det blev två par sneakers och ett par löparskor. Jag har länge tänkt att köpa ett par nya converse eftersom mina rosa börjar bli utslitna. (Älskar converse! Så himla bekväma att gå i!) Jag hade dock inte tänkt köpa svarta från början, men nu fanns det dessvärre inte så många olika färger att välja på så det får gå! Svart funkar ju till det mesta.

Det blev också ett par vita sneakers från Warp som jag tyckte var tjusiga. Och ett par löparskor har jag tänkt köpa lääänge nu men det blir liksom inte av. I nuläget springer jag i mina aerobicskor. Inte helt optimalt kanske. Så nu har jag äntligen gjort slag i saken och köpt ett par Nike som är gjorda för löpning. Kalaset skulle ha gått på 1300 pix, men Stadium hade 20 % rabatt på sin websida så jag betalade endast 1050 kronor för alltihop! Det är ju pangpris det för tre par skor!

Jonas klagar alltid på att jag har alldeles för mycket skor, men nu har jag faktiskt rensat bort skitmycket och ska lägga ut två kassar med skor på Tradera inom kort. Så jag blinkade lite med ögonen och påtalade detta och då höll han till slut motvilligt med om att det inte var så farligt att jag skulle släpa hem tre par nya pjucks.
Jag skulle gärna vilja ha lite fräscha sommarskor också - pumps, sandaler osv. Men det är ett värre projekt det. Det finns väldigt få "snygga" skor att få tag på i min storlek och finns de i min storlek så är de oftast svindyra! Och som ni kanske har förstått vid det här laget är jag ingen vän av dyra saker, jag är en vän av fynd och ingenting annat!

Förstår inte att skobutikerna inte tar in skor i storlek 35. Det gör mig vansinnig ibland! För det finns ofta jättemycket fina skor på exempelvis Skopunkten som jag skulle vilja ha - Ta 3 betala för 2 - hehe, men det kan jag ju se mig om i stjärnorna efter! Den minsta storleken är 36 och den är ju skitbig! Och hur kul är det att behöva gå till barnavdelningen och kika på platta, rosa skor med fjärilar och hjärtan på? Jag vill också kunna ha lite schyssta klackar och lite fina VUXNA skor. :( Det finns många vuxna människor som har storlek 35. Faktiskt. Så de borde kunna ta in det tycker jag.


2 kommentarer:

Malla sa...

1050 för alla de där skorna?? nu måste jag kolla statiums hemsida - right away! :D
hur är converse i storleken förresten? jag har 37, tänkte om de är stora/små

Pearldrop sa...

Galet! JAg var in på stadium idag å kollade på exakt de där nike-skorna men gillade inte priset.. så nu ska jag in på deras hemsida. Tack för tipset!