torsdag 20 maj 2010

Ja, jag kan börja med att konstatera att är jag inte ännu mer sjuk imorgon så är det något som inte riktigt stämmer. Behöver jag ens nämna att det regnade hela tiden? Jovisst. Så i typ 5 h har vi gått runt i spöregn. Säkert skitbra för min förkylning. Efter ungefär en timme hittade vi ponchos i ett tält som vi trädde på oss, men då var det liksom redan försent egentligen då vi redan var blöta!

Mycket tråkigt att det regnade. Det drar liksom ner humöret och stämningen lite också när man inte har vädret på sin sida. Trots detta tycker jag att vi hade väldigt trevligt. Men jag var så himla ledsen över att jag är sjuk och inte kunde springa. Jag villevilleville så hemskt gärna springa och kände mig ännu mer sugen och peppad när jag väl stod där bland alla andra i startfältet. Men jag fick nöja mig med en promenad i rask takt istället. Det var nog lika bra det.

Som vanligt tävlades det en massa, men vanns inget och jag tog ännu en prenumeration på Topphälsa, som jag även gjorde förra året. Bra tidning faktiskt.
Efteråt när vi skulle ha picknick började regnet lätta litegrann och det duggade bara, och när vi satte oss ned kände jag hur jävla mycket jag frös! Satt och huttrade som en galning och i bilen på väg hem messade jag Jonas och bad honom fixa ett bad till mig tills jag kom hem. och det hade han gjort. Ett skumbad till och med. Milde tid, vad skönt det var att bara slänga av sig de drypande våta kläderna och vränga av sig strumporna som nästan satt fastklistrade på fötterna och bara glida ner i det varma vattnet! Nu känner jag mig skitförkyld. Ska bli spännande att se hur jag mår imorgon när jag vaknar.

Här kommer lite bilder från dagen. Enjoy.


Kolla in mitt coola startnummer!


Lagtishan. Springer Vårruset var dock en överdrift.


Sa jag att det regnade?


Det regnade.


Jag vet inte om jag sa att det regnade?


Mina arbetskamrater peppade som fan i uppvärmningen med SATS-killarna.


Sugna på att startskottet ska gå!

Det var lite blött.

Underhållning efter vägen. Här i form av ett rockabillyband från Torsby.
Mycket folk på bron.

Victory!

Nämnde jag att det regnade? Man var lite lätt blöt.

Picknick.

Några gratisgrejer som följde med hem, samt ett nummer av ToppHälsa.

Medaljen.

1 kommentarer:

Lisa sa...

Jag vill också ha medalj :P haha!

Ja, respons är viktigt :) och visst är det Skolgatan!

Kram Lisa