måndag 3 maj 2010

Efter att vi släppt av mormor hemma åkte jag, mamma och syrran för att köpa glass. Det blev premiär för årets första mjukglass för mig och mor. Syrran åt kulglass. Han som gjorde iordning glassen var nog inte riktigt van vid att ringla upp mjukglass. Mammas glass såg ut som något hunden gjort ifrån sig. Hade den inte varit vit så hade jag garanterat trott att det var en bajshög i bägaren. Men gott var det minsann!

Dagen började nyttigt och hälsosamt med ett träningspass men sen gick det nedåt. Hamburgare OCH glass på en och samma dag. Det är ingen ordning på mig! Nya friska tag imorgon. Jag jobbar en dagtur och sen har jag tänkt mig ut och springa efter det. På kvällen sen kommer Robert för att umgås en stund.2 kommentarer:

Marie sa...

Fina saker du köpt :-)

Mina skattepengar räcker väl till en film eller två högst :p Men jag är glad så länge jag slipper betala tillbaka i alla fall :-)

Tezz sa...

åh va gott det såg ut med mjukglass=)

och så mycket FINT du handlat!
Ja skatten är bra :) Vi ska byta fönster för skatten, inte ett dugg roligt att lägga pengar på, skulle hellre shoppat loss, men vi har inget öppningsbart(!!) fönster i köket för de har de förra ägarna satt igen!!

ha en bra dag! :)